Muzikaal infuus

Duo Leeghwater en Henk Zwart bieden hulp en wijzen de weg bij culturele nood in de meest getroffen gebieden van Nederland.

Per ambulance reizen zij af om de rampgebieden van een routekaart te voorzien en hun muzikale infuus af te leveren, met als doel de verschraalde culturele voedingsbodem nieuw leven in te blazen.

Er zijn 4 verschillende smaken infuus te bestellen: Welke weg neem jij ?

 

Neem contact op met duoleeghwater [at] gmail [dot] com

  • Infuus A: WAAR MUZIEK IS IS EEN WEG. De verrassingsoverval in de vorm van een gevarieerde Serenade. De afnemers die kiezen voor de Serenade zullen veelal mensen zijn die een ander willen verrassen, een muzikaal cadeau aan willen bieden. Een geste van liefde, genegenheid, of waardering, een verrassing voor een verjaardag een jubileum, een bijzonder moment om nooit te vergeten. Of als muzikaal infuus om een kleinschalig buitenfeestje kleur te geven.
    Binnen dit infuus zijn weer diverse smaken leverbaar. Van Schubert tot Shaffy. De ambulance komt voorrijden met het passende infuus dat voor de deur, in de tuin, op de stoep of op het balkon genoten kan worden.
  • Infuus B: WAARHEEN LEIDT DE WEG. ‘Dwalers’ de voorstelling (meer info HIER).
    De complete voorstelling Dwalers wordt afgeleverd op een van te voren geplande locatie.  Het is een voorstelling die gemaakt is voor een breed publiek, geen familievoorstelling “pur sang” maar wel een voorstelling waar kinderen vanaf ca 6 jaar van kunnen genieten.

  • Infuus C: WATER-WEG of ‘De Ramp’ Een muzikale voorstelling waarin water de hoofdrol speelt, een thema waar Duo Leeghwater zeer vertrouwd mee is. De dreiging van het water en het gevecht tegen het water is al eeuwen een actueel thema in ons onder zeeniveau gelegen landje. Pompen of verzuipen ….. erger dan Corona? De ramptoeristen die voor deze voorstelling kiezen kunnen we ook scharen onder de parade- en oerolliefhebbers, met of zonder kinderen. Tevens richten wij ons op de lokale bevolking rondom de IJsseloevers.

  • Infuus D: DE UIT-WEG De Russische variant. Kies je voor de Uit-weg, dan weet je dat je met vuur speelt. Dit zijn de mensen die voor passie, hevige emoties,en risico’s gaan; warmbloedig en vurig door het leven gaan, zij leiden het meest onder de culturele en sociale droogte.
    De Russische variant is niet voor kinderen. Dit infuus komt het best tot zijn recht in de avonduren op geheim gehouden locaties.

Zoals elke ambulance rijdt voor iedereen die hulp nodig heeft, rijdt deze ambulance ook voor iedereen die door culturele droogte snakt naar een moment van verlossing.

IMG_0984

Speellijst

2021

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door