Serenade

Het zijn geen eenvoudige tijden. We zijn allemaal op zoek naar een vorm om het leven richting en zin te geven, er voor elkaar te zijn als dat nodig is. Om toch nog zo veel mogelijk te delen, al kunnen we weinig samen zijn in de huidige anderhalvemeter samenleving. Wij musici kunnen al een tijd niet in een concertzaal spelen, noch in een gemaal of in een fort. We hebben een vorm gevonden om elkaar toch te bereiken. Niet online, maar juist nu: live.

Duo Leeghwater komt naar u toe!

Wat dacht u van het volgende? Iets waar iedereen aan deel kan nemen, op aanvraag, als cadeau voor iemand die het net nu even nodig heeft; die jarig is of een jubileum viert, die misschien eenzaam is, of gewoon omdat je van die persoon houdt.

Verras iemand met een muzikale ode
Geef een serenade cadeau!

Samen bespreken we de mogelijkheden, bijvoorbeeld: Een korte serenade of een wat langer concert, 100% Duo Leeghwater  of in combinatie met zanger Henk Zwart, van Bach tot Bartók en van Schubert tot Shaffy.

Hoe gaat het in zijn werk?
Stuur ons een e-mail met uw aanvraag.
Vermeld hierbij: Wie/Wat/Waar/Waarom
en vergeet niet uw eigen contactgegevens

We spelen op straat, voor de deur, onder het balkon of in de tuin. Dat betekent dat we afhankelijk zijn van het weer. Kort van tevoren beslissen we of het door kan gaan of niet. We overleggen alles vooraf goed met de aanvrager.

Kosten: in overleg

Mail naar: duoleeghwater [at] gmail [dot] com